BVA Logo
BVA is an award-winning interdisciplinary studio that creates culturally responsive and inclusive architecture, design, installation, and events.
  • A rendering of the interior stage of the Brooklyn Public Library Dr. S. Stevan Dweck Cultural Center, designed by Bureau V Architecture.
    Architecture

    Brooklyn Public Library Dweck Cultural Center

  • Installation view of Sin by Anna-Sophie Berger, the inaugural exhibitions at JTT's new home in Tribeca, New York, designed by Bureau V Architecture.
    Architecture

    JTT

  • The interior of Chapter NY gallery, designed by Bureau V Architecture, located in Tribeca, Manhattan at 60 Walker St.
    Architecture

    Chapter NY

  • The chamber music hall interior of the performance space National Sawdust, designed by Bureau V, located in Brooklyn, NY
    Architecture

    National Sawdust

  • Perspective view of Amplifier, an Inclusive digital institution for queer empowerment and performance, designed by Bureau V
    Virtual Space

    Amplifier

  • The spherical exterior of the Chinon Nuclear Power Plant EDF1, Chinon, France, 1963
    Writing

    The Nuclear Encounter Imparative

  • Neutrals soft faraday cage isolation workspace for focused concentrated creative time, designed by Bureau V
    Design

    Neutrals

  • Exterior of the public installation Tuleva, designed by Bureau V
    Architecture

    Tuleva

  • An installation view of Tablescapes designed by Bureau V Architecture with Mary Ping at the Smithsonian Cooper Hewitt Museum in New York, NY.
    Design

    Tablescapes

  • Metal spikes and iridescent glass exterior of the pop up installation Mini Living, designed by Bureau V, located in Brooklyn, NY
    Architecture

    MINI LIVING Urban Cabin

  • Detail of Remote Viewer, designed by Bureau V with Tyler Coburn, Koenig & Clinton, New York, NY
    Installation

    Remote Viewer

  • The texture and pattern balcony detail of the multi-family residential building, designed by Bureau V
    Architecture

    BMF

  • Installation view of Ergonomic Futures, Galeries Lafayette, Paris, France, designed by Bureau V with Tyler Coburn
    Installation

    Ergonomic Futures

  • A conceptual drawing for the fictional project Noziroh, designed by Bureau V.
    Installation

    NOZIᴚOH

  • Enter the Dragon, a chandelier of neon and black marble, designed by Bureau V
    Design

    Enter the Dragon

  • Staircase detail of Rider Restaurant, designed by Bureau V, located in Brooklyn, NY
    Architecture

    Rider

  • Metamorphosis display at Fondation d’entreprise Galeries Lafayette, Paris, France, designed by Bureau V for SSWTR
    Installation

    SSWTR Metamorphosis

  • Stoffwechselmode collage, designed by Bureau V
    Design

    Stoffwechselmode

  • RES, large format, mixed-media architectural drawing, designed by Bureau V
    Drawing

    Deliverables: RES

  • Everything Ornament, large format, mixed-media architectural drawing, designed by Bureau V
    Drawing

    Deliverables: Everything Ornament

  • Drive by Shooting, large format, mixed-media architectural drawing, designed by Bureau V
    Drawing

    Deliverables: Drive by Shooting

  • Abacus, large format, mixed-media architectural drawing, designed by Bureau V
    Drawing

    Deliverables: Abacus

  • Installation view, Saatchi & Saatchi, New York, NY, designed by Bureau V for Slow and Steady Wins the Race
    Installation

    SSWTR 3

  • Exterior view of Montello Foundation, designed by Bureau V, located in Nevada, NV
    Architecture

    Montello Foundation

  • Installation view, Saatchi & Saatchi, New York, NY, designed by Bureau V for Slow and Steady Wins the Race
    Installation

    SSWTR 2

  • The Somewhere I read performance through Times Square at the Performa Biennale 2009, by Arto Lindsay, Bureau V Architecture, and Lily Baldwin.
    Performance

    Somewhere I Read

  • Eye to Eye, a performance at the Guggenheim Museum, designed and performed by by Bureau V in collaboration with avaf, New York, NY
    Installation

    Eye to Eye

  • Performance and installation Abacus, designed by Bureau V, located in the Whitney Museum’s sunken plaza
    Architecture

    Abacus

  • Striated, polychromatic exterior facade of Trillion Dollar Mile, designed by Bureau V
    Architecture

    Trillion Dollar Mile

  • Vitrine of plexiglass, wood, & muslin for Slow and Steady Wins the Race, designed by Bureau V, located in New York, NY
    Installation

    SSWTR 1

  • Night view of angular modules of the Installation Hudson Square, designed by Bureau V
    Installation

    Hudson Square

Bureau V Architecture

+1 212.595.2193 tel.

bureau@bureauv.com

BVA is a Certified LGBTBE.

© Bureau V Architecture 2022